MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2013-2014 mokslo metų foto galerija / EDUKACINĖ IŠVYKA Į ENERGETIKOS IR TECHNIKOS MUZIEJŲ, VALDOVŲ RŪMUS

2013-10-24. 5, 6, 7, 8 kl. moklsleivių edukacinė išvyka į Energetikos ir technikos muziejų, Valdovų rūmus. Energetikos ir technikos muziejuje išklausėme paskaitos „Iliuzijos. Mokslas ar mistika?“, dalyvavome praktiniuose užsiėmimuose su optinėmis apgaulėmis. Valdovų rūmuose apžiūrėjome likusius griuvėsius, kasinėjimų metu rastus įvairius archeologinius radinius (indus, monetas,  papuošalus, koklius...) ir kitas ekspozicijas. Įspūdį padarė Jadvygos Jogailaitės papuošalų skrynia. Organizatorės D. Šimaitienė, A. Orechovienė.
2013-10-24. 5, 6, 7, 8 kl. moklsleivių edukacinė išvyka į Energetikos ir technikos muziejų, Valdovų rūmus. Energetikos ir technikos muziejuje išklausėme paskaitos „Iliuzijos. Mokslas ar mistika?“, dalyvavome praktiniuose užsiėmimuose su optinėmis apgaulėmis. Valdovų rūmuose apžiūrėjome likusius griuvėsius, kasinėjimų metu rastus įvairius archeologinius radinius (indus, monetas, papuošalus, koklius...) ir kitas ekspozicijas. Įspūdį padarė Jadvygos Jogailaitės papuošalų skrynia. Organizatorės D. Šimaitienė, A. Orechovienė.